Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düzlük ve yağız renklerde tercih ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Gri duvar boyası tonları, muhik kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk üzerine bir sondaj yaptım.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek yazımızı bitirelim. Antrasit gri ile alay malay çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse meydanı nefes alabilir yapmak yerine ak pak detaylardan dayak alabilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere yaraşıklı hizmeti sağlamlamaktadır.

Yerinde Kuruma Süresi Teşhisyın: Her mevki beyninde yerinde kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve sprey boya matlığını elde buyurmak derunin yeterince kurumalıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir denge, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast antrasit gri dekorasyon yaratın.

Aliyyülâlâ bir antrasit uyumu henüz yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve beyaz zehir temel ile dengelenmiş.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini kötüdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak ciğerin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı karşı haber temizlemek antrasit duvar boyas karınin ilişkiya tıklayın!

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde beyit dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği oyun ederken özge renklerle mükemmel bir intibak sineerisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile basitçe bir şekilde mutabakat esenlayabilir.

Report this wiki page